Info

Welkom op de blog van Bij volle maan.


Met liefde en geduld worden de mooiste cadeautjes gemaakt.  Een persoonlijk geschenk om nog heel lang te koesteren.  

Bij volle maan?

In de traditionele Keltische maankalender heeft de maan 3 gezichten.  De wassende maan is de maagd, de volle maan staat voor de moeder en de afnemend maan symboliseert de oude, wijze vrouw.  

De geschenken gemaakt voor ‘Bij volle maan’ stralen dan ook warmte, liefde, zorgzaamheid en bescherming uit.  Ze zijn bedoeld voor die kleine mensjes, die zo’n belangrijke rol in ons leven spelen.  

De ‘Bij volle maan’-producten worden bedacht en gemaakt door Griet Peeters (°1983), zelf voor ‘t eerst moeder geworden bij volle maan.  De liefde voor wat mooi is, wordt nog alle dagen gevoed door 2 prachtige zonen, Noa (°2008) en Mirre (°2009).  En niet zo heel lang geleden kwam daar nog een lieve dochter bij, Marie (°2013).


Mijn hobby.

De creaties van 'Bij volle maan' worden voornamelijk voor vrienden gemaakt, als geschenk.  Sommige geschenken werden echter in opdracht gemaakt.

Wil je graag een uniek cadeau laten ontwerpen of wens je iets bijzonder voor je eigen (toekomstige) ukjes?  Dat kan.  Op basis van een geboortekaartje of enkele instructies bedenk ik graag een gepersonaliseerd product.  Weet alleen dat dit een hobby is, geen job en dat het ontwerp en de uitvoering dus soms een beetje tijd kunnen vragen.Griet Peeters
Prins Leopoldstraat 17
9700 Oudenaarde
bijvollemaan@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten